Nedir bul, Kimdir öğren!

Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıptır

Arzum Onan Kimdir

1973’te Ankara’da doğdu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı bölümünden mezun oldu. 1992 yılında Gaye Sökmen Ajans’ta modelliğe başladı.

1993’te Miss Turkey Yarışması’nda Türkiye Güzeli, aynı yılın Miss Europe Yarışması’nda Avrupa Güzeli unvanını aldı.

Yaklaşık 10 yıldır heykelle ilgileniyor.

Özel hayatı
1996’da oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlendi. “Can” adında bir oğlu vardır.

Filmografi
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
1997 Yeni Bir Yıldız Ceren Meriç
1998 Sıcak Saatler Buket Hazal
2000 Merdoğlu Zeynep
2002 Zeybek Ateşi Hüzzam
2004 Sahra Sahra
2007 Sessiz Fırtına Deniz Soykan
2009 Aşkın İkinci Yarısı Zuhal
2010 Hayat Ağacı Arzum Onan

Ünlüler Bulvarı
2012 Show Kulüp


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Nedirkimdir.com  2006 yılında başladığı yolculuğa son hızı ve kalitesi ile devam ediyor.

Copyright © 2006 – NedirKimdir.com Tüm hakları saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazılar aktif link verilmek şartı ile kopyalanabilir. Aksi halde içerikler ve görseller yazılı izin olmadan kullanılamaz, kopyalanamaz, yayınlanamaz!